Bug 90184

Summary: Install of OpenOffice 2.0.0 fails
Product: Ports & Packages Reporter: andrew
Component: Individual Port(s)Assignee: freebsd-openoffice (Nobody) <openoffice>
Status: Closed FIXED    
Severity: Affects Only Me    
Priority: Normal    
Version: Latest   
Hardware: Any   
OS: Any   

Description andrew 2005-12-10 16:00:21 UTC
OOO-2.0.0 compiles and installs from the port. 
However, when a user (not root) trys to run it, it gathers info from user and 
a previous version (1.1.4 or 1.1.5) It then works. However, when closing the
current file, it trys and fails to write a configuration file - a popup appears:

Error saving the document:
file:///home/andrew/.openoffice.org2/user/basic/script.xlc/:
General Error.
General input/output error.

The popup has an OK button, despite the fact that its not OK, I pressed it.
Another popup appears:

Error saving the document:
file:///home/andrew/.openoffice.org2/user/basic/dialog.xlc/:
General Error.
General input/output error.

Fix: 

None known
How-To-Repeat: I have cvsup'd and recompiled, reinstalled. It seems to happen every time I install and request transfer of old user information. It does not happen if you do not request transfer of old user information. 

My guess is that the trailing "/:" is the cause of the problem. I could be wrong.
Comment 1 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2005-12-10 19:21:56 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->openoffice

Over to maintainer(s).
Comment 2 Erwin Lansing freebsd_committer 2006-11-25 12:20:06 UTC
State Changed
From-To: open->feedback

Is this still a problem after the recent upgrades?
Comment 3 Erwin Lansing freebsd_committer 2006-12-29 18:50:58 UTC
State Changed
From-To: feedback->closed

Feedback timeout. Let us know if you still experience problems.