Bug 117935 - [patch] ppp fails to start at boot because of missing ldconfig initialization
Summary: [patch] ppp fails to start at boot because of missing ldconfig initialization
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: conf (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-bugs mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-11-09 03:20 UTC by Jeremiah Bright
Modified: 2018-01-03 05:16 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments
file.diff (240 bytes, patch)
2007-11-09 03:20 UTC, Jeremiah Bright
no flags Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jeremiah Bright 2007-11-09 03:20:01 UTC
ppp fails to start at boot time because ldconfig startup hasn't occured, I've added ldconfig to the requirements in the ppp startup script

Fix: add ldconfig to the requirements line of /etc/rc.d/ppp

I've attached this rediculously small patch file


Patch attached with submission follows:
How-To-Repeat: configure ppp.conf to ddial so it tries to load automatically at startup
Comment 1 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2007-11-09 04:43:02 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-bugs->freebsd-rc

Over to maintainer(s).
Comment 2 Chris Rees freebsd_committer 2012-10-27 19:21:44 UTC
State Changed
From-To: open->feedback

Hi Jeremiah, I'm sorry it's been left for so long.  I and another 
developer can't figure out what's actually going wrong-- is it still a 
problem in a modern (7.4+) version of FreeBSD?
Comment 3 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2017-12-31 08:01:42 UTC
For bugs matching the following criteria:

Status: In Progress Changed: (is less than) 2014-06-01

Reset to default assignee and clear in-progress tags.

Mail being skipped