Bug 126666 - [boot] [hang] boot failure for nForce 630i / GeForce 7100 mainboards
Summary: [boot] [hang] boot failure for nForce 630i / GeForce 7100 mainboards
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: i386 (show other bugs)
Version: 7.0-RELEASE
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-i386 mailing list
URL:
Keywords: loader
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-08-20 03:30 UTC by Brian
Modified: 2019-01-07 17:12 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Brian 2008-08-20 03:30:01 UTC
FreeBSD7 ( and PC-BSD7 ) fails to detect SATA ports for  nForce 630i /
GeForce 7100 mainboards . Installation hangs after detecting USB hubs .
Comment 1 Brian 2009-12-08 15:17:16 UTC
 Still no sucess with  nForce 630i / GeForce 7100 mainboards and FreeBSD 8.
 		 	   		  
_________________________________________________________________
Ready. Set. Get a great deal on Windows 7. See fantastic deals on Windows 7 now
http://go.microsoft.com/?linkid=9691818=
Comment 2 peispud 2010-01-02 00:30:04 UTC
 I have listed more detailed system specs on PCF-BSD's mailing lists at 
http://lists.pcbsd.org/pipermail/testing/2009-December/003167.html . 
This bug ( for rather common nvidia and Acer hardware that has been on 
the market for ages ) is now 16 months old. Is there some hope of a fix? 
Should I  just install Linux over the partition in question? By the way 
Linux has no problem with my hardware - each and every version I have 
thrown it's way for the last two years. Do you people actually get users 
outside of your own small tech community to test the OS ? Not many 
people use FreeBSD and the answer is not quite as condescendingly simple 
as you might wish for. The answer is simply that FreeBSD has vile, 
bottom of the barrel hardware support.
Comment 3 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2017-12-31 08:00:02 UTC
For bugs matching the following criteria:

Status: In Progress Changed: (is less than) 2014-06-01

Reset to default assignee and clear in-progress tags.

Mail being skipped