Bug 140608 - /usr/ports/editors/openoffice.org-3 start up problem
Summary: /usr/ports/editors/openoffice.org-3 start up problem
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-openoffice (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-11-16 18:10 UTC by estrabd
Modified: 2011-02-05 04:25 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description estrabd 2009-11-16 18:10:00 UTC
	When starting OpenOffice 3 (installed from ports) as a non-privileged user,
	I would get the "com::sun::star::registry::InvalidRegistryException" thrown.

Fix: 

I finally got it to started by exporting LD_LIBRARY_PATH after PATH is exported
	in /usr/local/openoffice.org-3.1.1/openoffice.org3/program/soffice; there is a
	small chance that this is an issue with my machine since I have not tested this
	on other boxes, but it is probably a small oversight that should warrant investgation.
How-To-Repeat: 
	Install /usr/ports/editors/openoffice.org-3, try to start it.
Comment 1 Edwin Groothuis freebsd_committer 2009-11-16 18:10:11 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->openoffice

Over to maintainer (via the GNATS Auto Assign Tool)
Comment 2 Martin Wilke freebsd_committer 2011-02-05 04:25:08 UTC
State Changed
From-To: open->closed

ooo 3.1 is no longer present.