Bug 144034 - Update devel/plan9port to 20100217 snapshot
Summary: Update devel/plan9port to 20100217 snapshot
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: Alexey Dokuchaev
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-02-17 06:30 UTC by Joseph S. Atkinson
Modified: 2010-02-23 21:34 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments
file.diff (1.45 KB, patch)
2010-02-17 06:30 UTC, Joseph S. Atkinson
no flags Details | Diff
plan9port_20100217v2.diff.txt (1.70 KB, text/plain)
2010-02-18 03:14 UTC, Joseph S. Atkinson
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Joseph S. Atkinson 2010-02-17 06:30:05 UTC
Update devel/plan9port to a more recent snapshot.

Under more recent tarballs, amd64 is now supported, and the breakage on FreeBSD 8 has been alleviated. This patch removes those restrictions.

Reported by dforsyth@ via EFNet/#bsdports

Fix: Patch attached with submission follows:
Comment 1 Edwin Groothuis freebsd_committer 2010-02-17 06:30:17 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->danfe

Over to maintainer (via the GNATS Auto Assign Tool)
Comment 2 Joseph S. Atkinson 2010-02-18 03:14:48 UTC
This supersedes the previous patch. There is a hardcoded font path that requires 
cleanup for acme(1) to work.

Again, reported by dforsyth@
Comment 3 Alexey Dokuchaev freebsd_committer 2010-02-23 21:33:07 UTC
State Changed
From-To: open->closed

I've updated the port to the most recent snapshot, thanks.  However, as 
a little advice for the future: make sure you also update pkg-plist.  :-)