Bug 146427 - [mwl] Additional virtual access points don't work on mwl
Summary: [mwl] Additional virtual access points don't work on mwl
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: kern (show other bugs)
Version: Unspecified
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-wireless mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-05-09 07:20 UTC by Erik Fonnesbeck
Modified: 2019-01-25 13:56 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Erik Fonnesbeck 2010-05-09 07:20:01 UTC
Creating more than a single access point on a card supported by the mwl driver, it is only possible to connect to one of them (usually the last one).  This may be related to that mwl virtual access points do not get unique BSSIDs even when created with the bssid parameter of ifconfig, which from my experience has been required for connecting to any but the last virtual access point created on an Atheros-based card.

Fix: 

none known
How-To-Repeat: Create more than one virtual access point (with or without the bssid parameter of ifconfig) on a card supported by the mwl driver, only one can be accessed from clients.
Comment 1 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2010-05-10 05:15:28 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-bugs->freebsd-net

Over to maintainer(s).
Comment 2 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2017-12-31 08:01:42 UTC
For bugs matching the following criteria:

Status: In Progress Changed: (is less than) 2014-06-01

Reset to default assignee and clear in-progress tags.

Mail being skipped
Comment 3 Andriy Voskoboinyk freebsd_committer 2019-01-25 13:56:16 UTC
Reassign to the wireless mailing list