Bug 151884 - editors/openoffice-3-devel port misbehaviour
Summary: editors/openoffice-3-devel port misbehaviour
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: FreeBSD Office Team (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2010-11-02 12:40 UTC by Jashank Jeremy
Modified: 2014-01-04 06:54 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jashank Jeremy 2010-11-02 12:40:09 UTC
	ports/editors/openoffice.org-3-devel
	1. will not compile properly in -DWITH_DEBUG mode
	2. will not install correctly because some build paths have
           changed.

Fix: 

1. is a known issue upstream (and hasn't been patched since it
	   was noted in February of this year); a local patch will fix
	   it:  http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=108224
	2. is a matter of removing references to "unxfbsd?.pro" and
	   replacing them with "unxfbsd?".
How-To-Repeat: 	1. build ports/editors/openoffice.org-3-devel as of Makefile
	   1.490 with -DWITH_DEBUG specified
	2. attempt to install ports/editors/openoffice.org-3-devel as
	   of Makefile 1.490
Comment 1 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2010-11-05 07:48:43 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->openoffice

Fix synopsis and assign.
Comment 2 Baptiste Daroussin freebsd_committer 2011-09-20 15:06:13 UTC
Responsible Changed
From-To: openoffice->office

Over to new maintainer
Comment 3 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2014-01-04 06:53:52 UTC
State Changed
From-To: open->closed

this PR now applies to an obsolete version of openoffice.  I'm sorry 
that we did not attend to it in time.