Bug 169725 - I made a fresh install of FreeBSD 9.0, I run "boot0cfg -B /dev/ada0", and then FreeBSD 9.0 NOT BOOT
Summary: I made a fresh install of FreeBSD 9.0, I run "boot0cfg -B /dev/ada0", and the...
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: misc (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-bugs mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-07-09 02:20 UTC by William Elasio Moreno Albarracin
Modified: 2018-01-03 05:16 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description William Elasio Moreno Albarracin 2012-07-09 02:20:07 UTC
I tried to set bootloader form FreeBSD 9.0 in order to dual boot with Ubuntu Server, when reboot Ubuntu boots ready but FreeBSD doesn't boot, How to fix this ? follow the last activity ... 
[code]
server# gpart show
=>       34  488397101  ada0  GPT  (232G)
         34        128     1  freebsd-boot  (64k)
        162  478150528     2  freebsd-ufs  (228G)
  478150690    8388608     3  freebsd-swap  (4.0G)
  486539298    1857837        - free -  (907M)

=>       63  488397105  ada1  MBR  (232G)
         63       1985        - free -  (992k)
       2048  480008192     1  linux-data  [active]  (228G)
  480010240       2046        - free -  (1M)
  480012286    8384514     2  ebr  (4G)
  488396800        368        - free -  (184k)

=>      0  8384514  ada1s2  EBR  (4G)
        0  8384514       1  linux-swap  (4G)

server# boot0cfg -B /dev/ada0
server# init 6
[/code]
Comment 1 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2017-12-31 08:00:15 UTC
For bugs matching the following criteria:

Status: In Progress Changed: (is less than) 2014-06-01

Reset to default assignee and clear in-progress tags.

Mail being skipped