Bug 178795 - [mps] MSI for mps driver doesn't work under vmware
Summary: [mps] MSI for mps driver doesn't work under vmware
Status: Closed Overcome By Events
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: kern (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-scsi mailing list
URL:
Keywords:
Depends on: 203874
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-05-20 18:40 UTC by vitaly.belousov
Modified: 2015-10-25 16:47 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments
patch to remove VMware MSI/MSI-X quirk (571 bytes, patch)
2015-10-19 16:37 UTC, bhavesh
no flags Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description vitaly.belousov 2013-05-20 18:40:00 UTC
Same issue like before with mpt driver - kern/163812

Fix: 

Yep, see bug 163812.
How-To-Repeat: Use LSI deivce pass-thru under vmware.
Comment 1 vitaly.belousov 2013-05-20 22:31:52 UTC
hint.mpt.0.msi_enable=0  didn't works :(
pciPassthru0.msiEnabled  also did not helped.
Comment 2 Mark Linimon freebsd_committer freebsd_triage 2013-05-28 00:32:25 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-bugs->freebsd-scsi

Over to maintainer(s).
Comment 3 bhavesh 2015-10-19 16:37:49 UTC
Created attachment 162211 [details]
patch to remove VMware MSI/MSI-X quirk
Comment 4 Marius Strobl freebsd_committer 2015-10-20 21:58:12 UTC
This should have been fixed by r253120, could you please test with a current version of FreeBSD, f. e. 10.2-RELEASE?
Comment 5 vitaly.belousov 2015-10-20 23:22:34 UTC
Unfortunately I cannot test now. 2,5 years it's quite long time to wait. I fully migrated my environment to Linux.