Bug 183302 - USB no proper work
Summary: USB no proper work
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: usb (show other bugs)
Version: 10.0-BETA1
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-usb mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2013-10-25 16:40 UTC by vsityz
Modified: 2020-02-24 01:30 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description vsityz 2013-10-25 16:40:00 UTC
USB mouse in Xorg persistently disconnects and reconnects about every minute.

at uhub0, port 1, addr 2 (disconnected)
<Logitech USB Optical Mouse, class 0/0, rev 2.00/43.01, addr 2> on usbus0
3 buttons and [XYZ] coordinates ID=0
ugen0.2: <Logitech> at usbus0 (disconnected)
at uhub0, port 1, addr 2 (disconnected)
ugen0.2: <Logitech> at usbus0
<Logitech USB Optical Mouse, class 0/0, rev 2.00/43.01, addr 2> on usbus0
3 buttons and [XYZ] coordinates ID=0
at uhub0, port 1, addr 2 (disconnected)
<Logitech USB Optical Mouse, class 0/0, rev 2.00/43.01, addr 2> on usbus0
3 buttons and [XYZ] coordinates ID=0
[...] 


After first attach USB Flash drive - is good mount. 
After detach and reattach, USB Flash drive not detected any more and USB mouse disconnects.
Comment 1 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2017-12-31 08:01:23 UTC
For bugs matching the following criteria:

Status: In Progress Changed: (is less than) 2014-06-01

Reset to default assignee and clear in-progress tags.

Mail being skipped