Bug 203626 - update multimedia/xvid to 1.3.4
Summary: update multimedia/xvid to 1.3.4
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Only Me
Assignee: Thomas Zander
URL:
Keywords: needs-qa, patch
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-10-08 01:34 UTC by Walter Schwarzenfeld
Modified: 2015-10-10 18:54 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
xvid.diff (1.19 KB, patch)
2015-10-08 01:34 UTC, Walter Schwarzenfeld
no flags Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Walter Schwarzenfeld 2015-10-08 01:34:30 UTC
Created attachment 161812 [details]
xvid.diff
Comment 1 commit-hook freebsd_committer 2015-10-10 18:50:00 UTC
A commit references this bug:

Author: riggs
Date: Sat Oct 10 18:49:44 UTC 2015
New revision: 399011
URL: https://svnweb.freebsd.org/changeset/ports/399011

Log:
  Update to upstream version 1.3.4 [1], take maintainership [2]

  While on it:
  - Handle CFLAGS with xvid's build system [2]
  - Remove superfluous ln -sf in post-patch (now handled by
    xvid's build system) [2]
  - Pet portlint [2]

  PR:		203626
  Submitted by:	w.litter@aon.at [1]
  Reviewed by:	riggs [2]

Changes:
  head/multimedia/xvid/Makefile
  head/multimedia/xvid/distinfo
  head/multimedia/xvid/files/extra-patch-cflags
  head/multimedia/xvid/files/patch-configure
Comment 2 Thomas Zander freebsd_committer 2015-10-10 18:54:33 UTC
The original patch ended in build failure since ${WRKSRC}/configure has changed. I freshened up the port and took maintainership as it was still owned by ports@.
Thanks!