Bug 207153 - Bugs with attachment flag with ?<value> makes other flags of not ? value not display
Summary: Bugs with attachment flag with ?<value> makes other flags of not ? value not ...
Status: Open
Alias: None
Product: Services
Classification: Unclassified
Component: Bug Tracker (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Any Any
: --- Affects Only Me
Assignee: Kubilay Kocak
URL:
Keywords: needs-qa
: 207083 213027 (view as bug list)
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-02-13 12:22 UTC by Kubilay Kocak
Modified: 2016-12-27 12:08 UTC (History)
3 users (show)

See Also:


Attachments
Test attachment (15 bytes, text/plain)
2016-02-13 12:23 UTC, Kubilay Kocak
koobs: maintainer-approval? (koobs)
koobs: maintainer-approval+
koobs: maintainer-approval-
koobs: maintainer-approval?
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Kubilay Kocak freebsd_committer freebsd_triage 2016-02-13 12:22:24 UTC
If an attachment flag, that is "specifically requestable" has a value set to ? <something>, flags with other values (-, +, ?<null>) are not displayed in the issue view
Comment 1 Kubilay Kocak freebsd_committer freebsd_triage 2016-02-13 12:23:07 UTC
Created attachment 166927 [details]
Test attachment
Comment 2 Kubilay Kocak freebsd_committer freebsd_triage 2016-02-13 12:37:28 UTC
Issue is reproducible with all site themes:

* Classic
* Dusk
* FreeBSD
Comment 3 Jan Beich freebsd_committer 2016-12-27 12:07:29 UTC
*** Bug 213027 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Jan Beich freebsd_committer 2016-12-27 12:08:08 UTC
*** Bug 207083 has been marked as a duplicate of this bug. ***