Bug 216452 - graphics/wayland fails to build
Summary: graphics/wayland fails to build
Status: Closed Feedback Timeout
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Only Me
Assignee: freebsd-x11 mailing list
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2017-01-25 01:19 UTC by p5B2E9A8F
Modified: 2018-05-20 14:58 UTC (History)
3 users (show)

See Also:
bugzilla: maintainer-feedback? (x11)


Attachments
Poudriere build log (27.74 KB, text/plain)
2017-01-25 01:19 UTC, p5B2E9A8F
no flags Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description p5B2E9A8F 2017-01-25 01:19:21 UTC
Created attachment 179300 [details]
Poudriere build log

Build of wayland-1.12.0 failed on poudriere. See attachment.
Comment 1 Johannes Lundberg 2017-01-25 02:04:16 UTC
I've never seen this before in my poudriere builds...
How about removing the USE_GNOME line and adding libxml2 as dependency?
Comment 2 Baptiste Daroussin freebsd_committer 2017-01-25 08:10:11 UTC
I have never seen that as well, we can see libxml2 is there (I have built on freebsd 10, 11, 12) so adding the dependency won't help
Comment 3 Tijl Coosemans freebsd_committer 2017-01-25 14:52:59 UTC
Turn on the VALID option in textproc/libxml2.

Bapt, the libxml2 dependency should still be added to USE_GNOME.  There's also a white space bug on the LIB_DEPENDS= line.  And maybe that VALID option can be removed from textproc/libxml2?
Comment 4 Niclas Zeising freebsd_committer 2017-12-16 20:31:30 UTC
Hi!
Is this still an issue?
Comment 5 Niclas Zeising freebsd_committer 2018-05-20 14:58:43 UTC
Feedback timeout