Bug 247236 - www/envoy is marked as broken: does not build with DEFAULT_VERSIONS+=ssl=base: requires BoringSSL
Summary: www/envoy is marked as broken: does not build with DEFAULT_VERSIONS+=ssl=base...
Status: New
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Some People
Assignee: Alexey Dokuchaev
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2020-06-13 13:42 UTC by uros
Modified: 2021-03-30 18:19 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
linimon: maintainer-feedback? (danfe)


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description uros 2020-06-13 13:42:19 UTC
envoy is broken and can't use it. There is also new version 1.14.4 outside. I guess the problem is there is no BoringSSL as ssl option. I tried to fix this myself but without success right now.

I would like to use envoy with Consul to provide connection between services.
Comment 1 Alexey Dokuchaev freebsd_committer 2020-06-16 15:20:10 UTC
(In reply to uros from comment #0)
> I guess the problem is there is no BoringSSL
That is correct.  There is 3rd-part work* available for building Envoy purely with OpenSSL, and ultimately I'd want to divorce the port from BoringSSL, but I haven't looked in it closely yet.

*) https://github.com/envoyproxy/envoy-openssl
Comment 2 uros 2021-01-24 19:42:45 UTC
@alexey can you please check https://github.com/envoyproxy/envoy-openssl/issues/1 where I asked about openssl support and I don't have anough knowledge to give concrete answer
Comment 3 uros 2021-03-30 18:19:55 UTC
Any reason why we can't use https://svnweb.freebsd.org/ports/head/security/boringssl/