Bug 257245 - dns/libidn2 not prefix-safe
Summary: dns/libidn2 not prefix-safe
Status: Closed Unable to Reproduce
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Some People
Assignee: Po-Chuan Hsieh
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2021-07-18 10:28 UTC by Mikhail Teterin
Modified: 2021-07-18 10:53 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
bugzilla: maintainer-feedback? (sunpoet)
koobs: merge-quarterly?


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mikhail Teterin freebsd_committer 2021-07-18 10:28:05 UTC
My PREFIX is set to /opt, but the port attempts to invoke /usr/local/bin/gtkdoc-rebase anyway:

Making install in po
if test "libidn2" = "gettext-tools"; then  /bin/mkdir -p /spare/usr/ports/dns/libidn2/work/stage/opt/share/gettext/po;  for file in Makefile.in.in remove-potcdate.sin  quot.sed boldquot.sed en@quot.header en@boldquot.header insert-header.sin Rules-quot   Makevars.template; do  install  -m 0644 ./$file  /spare/usr/ports/dns/libidn2/work/stage/opt/share/gettext/po/$file;  done;  for file in Makevars; do  rm -f /spare/usr/ports/dns/libidn2/work/stage/opt/share/gettext/po/$file;  done;  else  : ;  fi
Making install in doc
/usr/bin/make  install-recursive
Making install in reference
 install  -m 0644 ./html/api-index-full.html
 install  -m 0644 ./html/home.png
 install  -m 0644 ./html/index.html
 install  -m 0644 ./html/left-insensitive.png
 install  -m 0644 ./html/left.png
 install  -m 0644 ./html/libidn2-idn2.html
 install  -m 0644 ./html/libidn2.devhelp2
 install  -m 0644 ./html/libidn2.html
 install  -m 0644 ./html/right-insensitive.png
 install  -m 0644 ./html/right.png
 install  -m 0644 ./html/style.css
 install  -m 0644 ./html/up-insensitive.png
 install  -m 0644 ./html/up.png
/bin/sh: /usr/local/bin/gtkdoc-rebase: not found
*** Error code 127
Comment 1 Mikhail Teterin freebsd_committer 2021-07-18 10:53:31 UTC
Sorry for the noise. PATH was misconfigured, and the proper /opt/bin was not in it...