Bug 257677 - x11-fm/thunar: not able to display the content of the folder where I have mounted the ntfs / ext4 / ufs file systems
Summary: x11-fm/thunar: not able to display the content of the folder where I have mou...
Status: New
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: amd64 Any
: --- Affects Many People
Assignee: freebsd-xfce (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2021-08-07 19:52 UTC by mario felicioni
Modified: 2021-08-12 04:36 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description mario felicioni 2021-08-07 19:52:01 UTC
Hello.

it seems that thunar is not able to see the content of the folder where I have mounted the following file systems :


lklfuse -o type=ext4 /dev/ada0s1 /mnt/ada0s1 # CT500 (466 GB / Ubuntu 21.04)
lklfuse -o type=ext4 /dev/ada1p3 /mnt/ada1p3 # Samsung SSD 860 EVO 500GB / nixos
lklfuse -o type=ext4 /dev/da1p1 /mnt/da1p1   # Toshiba (932G)
lklfuse -o type=ext4 /dev/da2s1 /mnt/da2s1   # 1.8T Toshiba


#Windows :


ntfs-3g /dev/nvd0p2 /mnt/nvd0p2 # Windows da 900GB
ntfs-3g /dev/da0p1 /mnt/da0p1 # Elements
ntfs-3g /dev/da3p2 /mnt/da3p2 # 1.8T Seagate


#FreeBSD :


mount -t ufs /dev/ada1p2 /mnt/ada1p2 # Samsung SSD 860 EVO 500GB / FreeBSD da 100 GB

in every case,thunar is not able to display the content of the folders where I have mounted those file systems.Inside them I don't see anything. It seems to me that the bug affects thunar,since I see it using lklfuse,ntfs-3g and even ufs

you can give a look here,where I have explained this problem.

https://forums.freebsd.org/threads/there-is-a-bug-somewhere-im-not-sure-where.81629/#post-526135
Comment 1 mario felicioni 2021-08-08 12:00:42 UTC
I see the same error even using pcmanfm,caja,nemo...
Comment 2 Graham Perrin 2021-08-12 04:36:57 UTC
Additional cross-reference: 

<https://old.reddit.com/r/freebsd/comments/p1thcd/-/>