Bug 258213 - drive_hotplug_thread_func reported an error
Summary: drive_hotplug_thread_func reported an error
Status: New
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Only Me
Assignee: freebsd-ports-bugs (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2021-09-02 13:37 UTC by safonov.paul
Modified: 2021-09-02 13:37 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description safonov.paul 2021-09-02 13:37:06 UTC
OS: 11.4-STABLE
Package: freerdp-2.4.0
Build options:
        ALSA           : off
        CAIRO          : off
        CUPS           : on
        FAAC           : off
        FAAD           : off
        FFMPEG         : off
        GSM            : off
        GSTREAMER      : on
        ICU            : on
        JPEG           : off
        KERBEROS       : on
        LAME           : off
        MANPAGES       : on
        OPENH264       : off
        PCSC           : off
        PULSEAUDIO     : off
        SOXR           : off
        SSE            : on
        SWSCALE        : on
        WAYLAND        : off
        X11            : on

I try xfreerdp with these options:
  xfreerdp ~/Downloads/launch*.rdp /u:user /p:password
and i got error:
  drive_hotplug_thread_func reported an error. Error was 1359

The drive_hotplug_thread_func() function tries to read file /proc/mounts and exits with error.