Bug 73566 - [PATCH] `www/apache2' doesn't run `ldconfig -m ${PREFIX}/lib/apache2' on install and `ld' fails to find apr library.
Summary: [PATCH] `www/apache2' doesn't run `ldconfig -m ${PREFIX}/lib/apache2' on inst...
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: Clement Laforet
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-11-05 15:50 UTC by Lev A. Serebryakov
Modified: 2004-11-08 20:48 UTC (History)
1 user (show)

See Also:


Attachments
file.diff (302 bytes, patch)
2004-11-05 15:50 UTC, Lev A. Serebryakov
no flags Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Lev A. Serebryakov freebsd_committer 2004-11-05 15:50:34 UTC
  `www/apache2' port installs libapr-0.so.9 into `${PREFIX}/lib/apache2', but doesn't
  have INSTALLS_SHLIB in Makefile.
  If you install apache2, and after that try to build `devel/subversion' with
  apache2 support, subversion commands will not find libraries in `lib/apache2'.
  
  After reboot this problem will gone, because apache2 installs proper start-up
  script.

How-To-Repeat:  
  Install `www/apache2' on clean computer, and try to install `devel/subversion'
  with apache2 support (WITH_MOD_DAV_SVN=yes) without reboot.
Comment 1 Lev A. Serebryakov freebsd_committer 2004-11-05 16:06:58 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->clement


Over to maintainer
Comment 2 Clement Laforet freebsd_committer 2004-11-08 20:48:24 UTC
State Changed
From-To: open->closed

Fix committed. 
Thanks :)