Bug 89150 - [MAINTAINER] mail/dspam: fix RUN_DEPENDS for WITH_CGI=on by USE_APACHE=1.3+
Summary: [MAINTAINER] mail/dspam: fix RUN_DEPENDS for WITH_CGI=on by USE_APACHE=1.3+
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-ports-bugs (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2005-11-16 15:50 UTC by Ion-Mihai " IOnut " Tetcu
Modified: 2005-11-17 14:45 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments
Makefile.diff (698 bytes, patch)
2005-11-16 15:50 UTC, Ion-Mihai " IOnut " Tetcu
no flags Details | Diff

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Ion-Mihai " IOnut " Tetcu 2005-11-16 15:50:18 UTC

Because of the new bsd.apache.mk, if WITH_CGI is defined the RUN_DEPENDS contains /usr/ports
beacuse, if USE_APACHE is not set, APACHE_PORT is not set. Since WIHT_CGI is not set by dafault,
this is not chatched by a normal build / index build.

Fix this with:	USE_APACHE=	1.3+
			Bump PORTREVISION.

Pointyhats:
- for sure: me - for thinking, for 7 days, it's a local problem on my devel box.
- perhaps: clement@ for not grep'ing the ports for old apache vars and 
either fix them or send emails to maintainers.
Comment 1 Ion-Mihai " IOnut " Tetcu 2005-11-16 16:08:14 UTC
Please use instead:
http://people.tecnik93.com/~itetcu/FreeBSD/ports/dspam/port/dspam-3.4.8_to_3.4.8_1.diff

-- 
IOnut
Unregistered ;) FreeBSD "user"
Comment 2 Pav Lucistnik freebsd_committer 2005-11-17 14:44:39 UTC
State Changed
From-To: open->closed

Committed without the PORTREVISION raise (no point forcing people to reinstall 
for this change)