Bug 109728 - New OpenSSL 0.9.8e seems to cause libwww port build failure on 6.2-STABLE
Summary: New OpenSSL 0.9.8e seems to cause libwww port build failure on 6.2-STABLE
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: Pav Lucistnik
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-03-01 20:30 UTC by bf
Modified: 2007-03-10 21:02 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description bf 2007-03-01 20:30:03 UTC
The recent update of the OpenSSL port to 0.9.8e seems to break builds of
libwww-5.4.0_4 with the environment variable: "WITH_OPENSSL_PORT=yes".  A
related problem, with a proposed patch, was recently mentioned in both the
ports and ports-bugs mailing lists. A partial build output:

mkdir .libs
cc -O2 -fno-strict-aliasing -pipe -march=athlon-tbird -Wall -o .libs/head head.o  ../src/.libs/libwwwinit.so -L/usr/lib ../src/.libs/libwwwapp.so ../../Library/src/.libs/libwwwxml.so ../../modules/expat/xmlparse/.libs/libxmlparse.so ../../modules/expat/xmltok/.libs/libxmltok.so ../src/.libs/libwwwhtml.so ../src/.libs/libwwwtelnet.so ../src/.libs/libwwwnews.so ../src/.libs/libwwwhttp.so ../src/.libs/libwwwmime.so ../src/.libs/libwwwgopher.so ../src/.libs/libwwwftp.so ../src/.libs/libwwwdir.so ../src/.libs/libwwwcache.so ../src/.libs/libwwwstream.so ../src/.libs/libwwwfile.so ../src/.libs/libwwwmux.so ../src/.libs/libwwwtrans.so ../src/.libs/libwwwcore.so ../src/.libs/libwwwutils.so ../../Library/src/SSL/.libs/libwwwssl.so -lm ../../Library/src/.libs/libwwwzip.so ../../modules/md5/.libs/libmd5.so -lz -lssl -lcrypto -Wl,--rpath -Wl,/usr/local/lib
./src/.libs/libwwwcore.so: warning: warning: tmpnam() possibly used unsafely; consider using mkstemp()
./src/.libs/libwwwcore.so: warning: warning: tempnam() possibly used unsafely; consider using mkstemp()
./../Library/src/SSL/.libs/libwwwssl.so: undefined reference to `SSL_CTX_set_info_callback'
gmake[3]: *** [head] Error 1
gmake[3]: Leaving directory `/usr/tmp/usr/ports/www/libwww/work/w3c-libwww-5.4.0/Library/Examples'
gmake[2]: *** [all-recursive] Error 1
gmake[2]: Leaving directory `/usr/tmp/usr/ports/www/libwww/work/w3c-libwww-5.4.0/Library'
gmake[1]: *** [all-recursive] Error 1
gmake[1]: Leaving directory `/usr/tmp/usr/ports/www/libwww/work/w3c-libwww-5.4.0'
gmake: *** [all-recursive-am] Error 2
*** Error code 2

Stop in /usr/ports/www/libwww.
Comment 1 Pav Lucistnik freebsd_committer 2007-03-09 16:19:38 UTC
State Changed
From-To: open->feedback

Can you point me to the patch? 


Comment 2 Pav Lucistnik freebsd_committer 2007-03-09 16:19:38 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-ports-bugs->pav

Track
Comment 3 Pav Lucistnik freebsd_committer 2007-03-10 21:02:02 UTC
State Changed
From-To: feedback->closed

Fixed, thanks!