Bug 124767 - [iwi] Wireless connection using iwi0 driver (Intel 2200 BG) keeps getting disconnected
Summary: [iwi] Wireless connection using iwi0 driver (Intel 2200 BG) keeps getting dis...
Status: Open
Alias: None
Product: Base System
Classification: Unclassified
Component: wireless (show other bugs)
Version: Unspecified
Hardware: Any Any
: Normal Affects Only Me
Assignee: freebsd-wireless (Nobody)
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2008-06-19 20:40 UTC by Vijay
Modified: 2018-05-28 19:45 UTC (History)
0 users

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Vijay 2008-06-19 20:40:03 UTC
The wireless card keeps fading in and out of a connection. I have Intel 2200BG with the iwi driver. The 3 messages that keep coming on screen:

iwi0: firmware stuck in state 4, resetting
iwi0: device timeout
iwi0: firmware error

How-To-Repeat: When I boot the computer, I always had this problem.
Comment 1 Remko Lodder freebsd_committer 2008-06-19 21:49:39 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-bugs->freebsd-net

Reassign to net team
Comment 2 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2011-04-12 00:18:52 UTC
Responsible Changed
From-To: freebsd-net->freebsd-wireless

new wireless mailing list
Comment 3 Eitan Adler freebsd_committer freebsd_triage 2018-05-28 19:45:40 UTC
batch change:

For bugs that match the following
-  Status Is In progress 
AND
- Untouched since 2018-01-01.
AND
- Affects Base System OR Documentation

DO:

Reset to open status.


Note:
I did a quick pass but if you are getting this email it might be worthwhile to double check to see if this bug ought to be closed.