Bug 209853 - After uninstall emulators/open-vm-tools in FreeBSD, the open-vm-tools version number is not 0
Summary: After uninstall emulators/open-vm-tools in FreeBSD, the open-vm-tools version...
Status: Closed FIXED
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: amd64 Any
: --- Affects Many People
Assignee: Steve Wills
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-05-30 09:59 UTC by Yanhui He
Modified: 2017-03-24 18:56 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Yanhui He 2016-05-30 09:59:51 UTC
Hi,

Description of problem:

As the title, after uninstall open-vm-tools in FreeBSD 10.3, the shown open-vm-tools version number is not 0.

Version-Release number of selected component (if applicable): 9.4.0,10.0.5, 10.1.0,

How reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Install open-vm-tools 9.4.0 or 10.0.5 or 10.1.0 package
2. The version number of open-vm-tools can be seen and it is not equal to 0
3. Uninstall open-vm-tools 9.4.6 package
4. ps ax | grep vm
vmtoolsd still appears.

Actual results: 
1) The version number of open-vm-tools can be seen and it is
still not equal to 0
2) vmtoolsd still appears

Expected results: 
1) The version number of open-vm-tools can be seen and it
is equal to 0
2) vmtoolsd will not appear

Please kindly fix this problem in FreeBSD.

Thanks in advance!
Comment 1 Yanhui He 2016-06-01 09:26:10 UTC
Hi,

Would you please help me to follow this PR?

Please refer to the attached screenshot of "FreeBSD10.3 OVT uninstall version is not 0.png" to easy understand.

Thanks a lot!

Best regards,
Yanhui
Comment 2 Steve Wills freebsd_committer 2017-03-24 18:56:42 UTC
Fixed now with updated version of the port, if you are testing the packages, it may take a few days before you get the updated version.