Bug 262576 - print/scribus-devel: missing a few icons
Summary: print/scribus-devel: missing a few icons
Status: New
Alias: None
Product: Ports & Packages
Classification: Unclassified
Component: Individual Port(s) (show other bugs)
Version: Latest
Hardware: Any Any
: --- Affects Only Me
Assignee: Piotr Kubaj
URL:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2022-03-15 17:16 UTC by Trond.Endrestol
Modified: 2022-03-15 18:03 UTC (History)
0 users

See Also:
bugzilla: maintainer-feedback? (pkubaj)


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Trond.Endrestol 2022-03-15 17:16:14 UTC
At runtime, print/scribus-devel version 1.5.8, is unable to locate these icons:

pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/Stift16.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/stift.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/editm.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/round-corners.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/fill-rule-even-odd.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/fill-rule-nonzero.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/text-align.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/language.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/paragraph-style.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/character-style.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/unter.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/tief.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/hoch.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/kapital.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/strike.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/orphan.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap
pathForIcon: Unable to load icon /usr/local/share/scribus/icons/1_5_0/22/widow.png: File not found
Unable to load icon : Got null pixmap

Despite being version 1.5.8, upstream and the port installs icons marked as belonging to version 1.5.0.

The DOCS option is enabled.
Comment 1 Piotr Kubaj freebsd_committer 2022-03-15 18:03:13 UTC
Since this is problem with upstream, it should be reported to upstream.